Knickerbockers.se - Leonbergerkennel

prick RESULTAT »
prick Knickerbockers Kennel

prick Hundarna
prick Valpplaner
prick Köpa valp?
prick Valpkullar
prick Om Leonberger
prick Äldre utställningsresultat

prick Bilder & Artiklar
prick Arkiv 2017
prick Arkiv 2016
prick Lite om hundspråk
prick Om HD
prick Arkiv
prick Om kenneln
prick lilleman Robin
prick Forum
prick Lite länkar
prick Startsida
prick Lite läsning
prick Kontakta
Uppfödarutbildning
Hundia


IDhund

BARFKASSE

FacebookHundia Facebook
Hundia Facebook

HUNDIA finns på FacebookBesökare just nu: 140


2019-02-17 Vecka: 7Om Knickerbockers...

Vi som trängs i huset är jag Pirre och yngsta sonen Robin. Han är mer eller mindre född i en valplåda och rör sig hemtamt bland alla våra hundar. Och våra hundar tar hand om honom precis som man tar hand om en valp. precis som det ska vara med andra ord.

Jag har haft hund hela mitt liv. Från början var jag inte så intresserad av annat än hund som sällskap, men så blev det mer och mer intressant. Så intressant att jag har utbildat mig till instruktör och hundpsykolog. Och fortsätter fortfarande att utbilda mig. Jag har nu en hundskola, ger ut en hundtidning (gav ut en hundtidning, idag är den vilande pga tidsbrist) och jobbar med hund förutom att jag föder upp rasen Leonberger. Jag älskar utställningar. Men jag älskar spår, vattenträning, rallylydnad och det mesta man kan göra med hund iof. Idag har vi börjat med IDhundutbildning här på Hundiagården så just nu är IDhund den stora passionen. Skottis är utbildad IDhund och hon är duktig på att söka och spåra. Jag är ingen utpräglad tävlingsmänniska, men provar gärna på det mesta. Vatten har jag fastnat för lite mer än annat, så där har jag faktiskt tagit SoR prov med 3 hundar, Hilda, Abbe & Ebba,  och startat i startklass med en, Ebba. 

Uppfödning för mig är att få fram en bra sällskapshund. Går de bra i ringarna är det ett plus, får de aktiva hundägare är det roligt. Men målet är en trevlig sällskapshund. Som alla hundar behöver de motion, lek och aktiviteter förståss, men du som ska köpa valp måste inte vara en "aktiv" hundmänniska. Jag brukar ta en valpkull när jag hittar en bra kombination av hundar där jag kan spara någon valp för egen framtida avel. Så det blir inte så ofta..

Hundiagårdens sida: www.hundiagarden.se
Hundiabutikens sida: www.hundiabutiken.se
Hundskolans sida: www.hundiahundskola.se


Abbe, Hilda, Pirre & Skorpan
 

Rigtig Hundemad  MUSCH   Society for the Promotion of Applied Research in Canine Science   VGWBälte Hundiabutiken.se  

LEONBERGER LEONBERGER LEONBERGER LEONBERGER LEONBERGER LEONBERGER LEONBERGER LEONBERGER LEONBERGER


spampoison